Home

“Solar Enterprise is er om samen met u de transitie naar 100% duurzaam te maken op een positieve en constructieve manier.”

Door in te zetten op decentrale productie van hernieuwbare energie kan u voorzien in uw eigen noden,  processen gaan optimaliseren, geld besparen én mee inzetten op duurzaamheid. 

Zonnepanelen in combinatie met duurzame opslag dus, dat is de focus. Elk gebouw en verbruikersprofiel is natuurlijk verschillend en vraagt een andere aanpak. 

Wij staan u graag bij in uw project en zullen met veel passie en overgave zoeken naar de juiste formule voor uw profiel, zodat u straks ook kan gaan genieten van echt duurzame energie, in uw eigen stijl.

Dankzij een stevig netwerk van betrouwbare partners kan u rekenen op een ruime expertise die vaak het verschil maakt.  Zo is Solar Enterprise uw ideale partner als u op zoek bent naar kwaliteit, transparantie en echt duurzame oplossingen.  

Neem gerust contact  dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen. 

May the power be with you

R.Elise 

Zon

“Zet de eerste stap naar duurzame energie en investeer in zonnepanelen. Als u dak ter beschikking heeft hoeft u niet te twijfelen, vandaag haalt u een mooi rendement.”

Haal gratis energie uit de zon via uw eigen installatie zonnepanelen. De mogelijkheden zijn op vandaag enorm en u kan zeker zijn van een mooi rendement!

Wij geven u een advies op maat en werken samen met een erkende installateur uw installatie af tot in de puntjes.

Of misschien..

Heeft u reeds een pv-installatie en is die aan optimalisatie toe?

Kan/wil u niet zelf investeren? Of u heeft geen geschikt dak maar wil wel investeren?

Er bestaan vandaag veel mogelijkheden, ook hier kunnen wij u bijstaan.

Neem contact

Water

Met batterijen zorgt u er voor dat u altijd de groene stroom gebruikt die lokaal wordt geproduceerd met uw zonnepanelen of windmolens. Daarnaast zijn er mogelijkheden naar optimalisatie van uw lokaal energieverbruik in functie van verschillende processen door inzet van batterijen.

Solar Enterprise werkt met Green Rock batterij-systemen, gebaseerd op een zout water oplossing. Deze systemen bieden een veilige, duurzame oplossing en zijn ook betaalbaar en onderhoudsvrij.

Het is belangrijk uw verbruiksprofiel te analyseren om de installatie optimaal te kunnen dimensioneren. De mogelijkheden zijn afhankelijk van project tot project.

Neem contact als u graag meer wil weten.

SolarShop

 De link tussen duurzame designers en bewuste consumenten

Steeds meer designers gaan op een duurzame manier producten ontwikkelen die het ook in ons dagelijks leven mogelijk maken om op een andere manier met energie om te gaan.

Zo kan je batterijen opladen met licht, batterijen vullen met water, licht maken met je eigen kracht,..

We hebben ook spullen die je helpen afvalvrij te leven, duurzaam speelgoed, een paar leuke gadgets en we blijven ontdekken.

Ontdek meer op www.solarshop.online